Jacinto Louisa &verder

Ik ben Jacinto Louisa, owner en founder van &verder en resource partner. Dit initiatief is tot stand gekomen door mijn visie op mensen, die op zoek zijn naar een plek die het beste past bij hun situatie en de unieke persoon die ze zijn, zodat ze van toegevoegde waarde zijn en in beweging te blijven. Hierbij draait het erom bewust te zoeken naar de maximale benutting van talent in relatie tot de gegeven tijd en plaats.

Mijn ervaring en kennis zijn opgebouwd door mijn loopbaan in afwisselend de functies van recruitment en HR businesspartner in de publieke sector (overheid) en de private sector (bouw, infra en vastgoed).

Mijn talent ligt in het vinden van de goede match tussen wat mensen kunnen en organisaties vragen. Door mijn bouwkunde-achtergrond, gecombineerd met een HR-Bachelor en een Bestuurskunde Master, heb ik goed inzicht in het organisatieverandering proces en weet ik écht welke kandidaat van toegevoegde waarde is. Bij alle organisaties spelen veranderkundige vragen. Als persoon ben ik er altijd op gericht deze te herkennen. Ik ga er dan ook voor om juist díe persoon te vinden, die écht verschil gaat maken voor de klant. Ik heb een hekel aan onafgemaakte zaken en ga dus door tot de juiste persoon gevonden is. In mij tref je een toegewijde, toegankelijke resource partner met een brede expertise.